Panetone

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžička droždí
    • 390
      g hladká mouka
    • 90
      g cukr
    • 150
      ml mléko
    • 120
      g máslo (Margarín)
    • 0.5
      lžička sůl
    • citronová kůra Z 1/2 citronu
    • 30
      g mandle Strouhané
    • 60
      g citronát
    • 60
      g oranžát
    • 90
      g rozinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vyjmout 5-10 minut před koncem pečení. Postup: program 3 (francouzský), velikost střední, kůrka světlá.
2
**Zdroj:** www.sweb.cz/hafca.h

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    20. 3. 2007 11:59

    Tenhle receptík jsem tu před časem uváděla pod názvem "Panettone - italská vánoční bábovka" s tím rozdílem že se peče v bábovkové formě a ne v domácí pekárně. Do ingrediencí ještě patří med

  • Anonym
    Anonym |

    19. 3. 2007 16:29

    Je to kandovaný citron a pomeranč - kůra.

  • Monika
    Monika |

    19. 3. 2007 16:17

    co to je citronát a oranžát?

  • František Brusák
    František Brusák |

    16. 3. 2007 23:50

    Přesně jak píše paní Katka jen ta sůl se tam dává právě proto aby to nejen mělo dobrou chuť ale aby to nepřekynulo a po upečení to mělo stejnoměrné pory.Jinak je to sladká buchta.

  • Katka Maršálková
    Katka Maršálková |

    16. 3. 2007 14:49

    jaký chcete pracovní postup? Je to těsto do pekárny a zásada je dát tam nejdřív všechno co teče, pak to, co se sype a úplně nakonec droždí (nesmí přijít do styku se solí), to je celý :o)

  • Jana Gergelova
    Jana Gergelova |

    16. 3. 2007 13:10

    Kde je pracovny postup?