Panetone

Snadné
Ingredience
Droždí 1 lžička
Hladká mouka 390 g
Cukr 90 g
Mléko 150 ml
Máslo
(Margarín)
120 g
Sůl 1/2 lžička
Citronová kůra
Z 1/2 citronu
 
Mandle
Strouhané
30 g
Citronát 60 g
Oranžát 60 g
Rozinky 90 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Vyjmout 5-10 minut před koncem pečení. Postup: program 3 (francouzský), velikost střední, kůrka světlá.

Zdroj: www.sweb.cz/hafca.h

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vyrazte na podzimní piknik na kolech! Články z

Komentáře k receptu: Panetone

Komentáře

  1. Ivana Přikrylová   20.03.2007 | 11:59 | reagovat |

    Tenhle receptík jsem tu před časem uváděla pod názvem "Panettone - italská vánoční bábovka" s tím rozdílem že se peče v bábovkové formě a ne v domácí pekárně. Do ingrediencí ještě patří med

  2. Anonym   19.03.2007 | 16:29 | reagovat |

    Je to kandovaný citron a pomeranč - kůra.

  3. Monika   19.03.2007 | 16:17 | reagovat |

    co to je citronát a oranžát?

  4. František Brusák   16.03.2007 | 23:50 | reagovat |

    Přesně jak píše paní Katka jen ta sůl se tam dává právě proto aby to nejen mělo dobrou chuť ale aby to nepřekynulo a po upečení to mělo stejnoměrné pory.Jinak je to sladká buchta.

  5. Katka Maršálková   16.03.2007 | 14:49 | reagovat |

    jaký chcete pracovní postup? Je to těsto do pekárny a zásada je dát tam nejdřív všechno co teče, pak to, co se sype a úplně nakonec droždí (nesmí přijít do styku se solí), to je celý :o)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web