Pálivá huba

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks pomazánkové máslo
    • 1
      ks česnek celá hlavička - či palička, chcete-li
    • 1
      lžička hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek oloupeme a prolisujeme. Pomazánkové máslo pořádně vymícháme s hořčicí. Přidáme česnek, zamícháme a necháme v ledničce chvilku odpočinout, aby se chutě propojily.
2
Mažeme na pokrájený rohlík či bagetu a dle chuti zdobíme na kolečka nakrájenou šunkovou či pálivou klobásou a kompotovanými mandarinkami či kuličkami hrozna. Určitě doporučuju tuto kombinaci s ovocem, příjemně překvapí - chutě se skvěle doplňují.
3
**Upozornění** - pomazánka je opravdu ostrá, ale výborná a taky levná :-)
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.