Autor:

Pálihuba - podkrkonošská polévka

Střední
Ingredience
Fazole 250 g
Klobása 2 ks
Hladká mouka  
Cibule  
Česnek  
Sůl  
Sádlo
Nebo olej podle potřeby
 
Ocet
Nebo zakysaná smetana
 
Pálihuba - podkrkonošská polévka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Fazole namočíme přes noc. Druhý den je uvaříme doměkka a necháme vystydnout. V hrnci, ve kterém budeme polévku vařit, na tuku zpěníme cibuli, přidáme oba druhy papriky a zasypeme mouku. Do této cibulové jíšky vlijeme uvařené fazole, nakrájenou kolobásu a povaříme. Dochutíme česnekem, solí, octem a na závěr zamícháme zakysanou smetanu.

Z tohoto množství ingrediencí vařím asi 4 l polévky. Nejsem původcem tohoto receptu. Mám jej od sousedky a ta zase od někoho.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Reklama
Vejce do skla Vyprošťováky na víkend Články z

Komentáře k receptu: Pálihuba - podkrkonošská polévka

Komentáře

  1. MataHari   16.06.2013 | 12:25 | reagovat | závadný

    Výborná polévka, bez octa.

  2. Simona   14.08.2006 | 1:18 | reagovat | závadný

    Úžasná polévka! Jsem začínající kuchařka a navíc novomanželka a s touto dobrotou jsem měla u manžela velký úspěch. Díky :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web