Autor:

Palermská minestra

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuře 1 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Bazalka
několik lístků
 
Petrželka
sekaná
1 lžíce
Nové koření
kuličky
3 ks
Sůl 1 špetka
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Rajský protlak 2 lžíce
Špagety
nebo nudle jako zavářka
50 g
Sýr 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

V osolené vodě s kořením uvaříme kuře. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a česnek, kromě sýra přidáme všechny ingredience, zalijeme vývarem a povaříme. Kuře zatím vykostíme a maso nakrájíme na kousky. Do hotové polévky vhodíme nakrájené maso a na talířích posypeme sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Palermská minestra

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web