Autor:

Pákistánská čočka se špenátem

Snadné
Ingredience
Čočka 1/4 kg
Listový špenát  
Koriandr  
Kari  
Kardamom  
Pepř mletý  
Kmín  
Skořice  
Zázvor  
Cibule 1 ks

Postup přípravy:

Uvaříme čočku. Připravíme čerstvý či mražený listový špenát, můžeme přidat trochu česneku. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zázvor nakrájený na plátky, ostatní koření, chvíli mícháme, pak přidáme čočku a nakonec špenát. Špenát můžeme přidat i syrový a chvíli míchat.
Podáváme s bílým či celozrnným pečivem k dobrému suchému bílému vínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Pákistánská čočka se špenátem

Komentáře

  1. Xyruxx   13.03.2011 | 21:36 | reagovat |

    Je to výborné, vaříme si ji často, určitě mohu doporučit. Do špenátu přidávám během dušení pár rajčat pokrájených na větší kousky. Nakonec se může přidat i osmažené uzené tofu, tím se také nic nezkazí. :-)

  2. Marie   29.08.2007 | 18:44 | reagovat |

    Vynikající oživení fádní čočky!!! Super. Radím nepřehánět se zázvorem, preferuji nasekat nadrobno a opravdu jenom špetičku (mluvím o čerstvém, sušený jsem nezkoušela).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web