Autor:

Pájina specialita

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek nebo jiné maso - kýta, pečeně
 
Broskvový kompot  
Balkánský sýr  
Máslo  
Pepř mletý  
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, opepříme, jemně posypeme grilovacím kořením, opečeme na vyšší pánvi, vyjmeme a maso dáme i s trochou omastku do trouby. Do zbytku omastku přidáme kousek másla a přidáme kompotované broskve nakrájené na měsíčky, necháme je změknout a vše potom vylijeme na maso, chvíli ještě necháme v troubě. Při podávání na talíř posypeme směs strouhaným balkánským sýrem.
Podáváme s hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Pájina specialita

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web