Autor:

Pájina specialita

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek nebo jiné maso - kýta, pečeně
 
Broskvový kompot  
Balkánský sýr  
Máslo  
Pepř mletý  
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, opepříme, jemně posypeme grilovacím kořením, opečeme na vyšší pánvi, vyjmeme a maso dáme i s trochou omastku do trouby. Do zbytku omastku přidáme kousek másla a přidáme kompotované broskve nakrájené na měsíčky, necháme je změknout a vše potom vylijeme na maso, chvíli ještě necháme v troubě. Při podávání na talíř posypeme směs strouhaným balkánským sýrem.
Podáváme s hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Pájina specialita

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem 7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web