Autor:

Pájina specialita

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek nebo jiné maso - kýta, pečeně
 
Broskvový kompot  
Balkánský sýr  
Máslo  
Pepř mletý  
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, opepříme, jemně posypeme grilovacím kořením, opečeme na vyšší pánvi, vyjmeme a maso dáme i s trochou omastku do trouby. Do zbytku omastku přidáme kousek másla a přidáme kompotované broskve nakrájené na měsíčky, necháme je změknout a vše potom vylijeme na maso, chvíli ještě necháme v troubě. Při podávání na talíř posypeme směs strouhaným balkánským sýrem.
Podáváme s hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Pájina specialita

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web