Pájina specialita

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
40 minut
1
porce
neuvedeno
autor: kuzlatko

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso řízek nebo jiné maso - kýta, pečeně
    • broskvový kompot
    • balkánský sýr
    • máslo
    • pepř mletý
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, opepříme, jemně posypeme grilovacím kořením, opečeme na vyšší pánvi, vyjmeme a maso dáme i s trochou omastku do trouby. Do zbytku omastku přidáme kousek másla a přidáme kompotované broskve nakrájené na měsíčky, necháme je změknout a vše potom vylijeme na maso, chvíli ještě necháme v troubě. Při podávání na talíř posypeme směs strouhaným balkánským sýrem.
2
Podáváme s hranolky.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.