Autor:

Pájina specialita

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek nebo jiné maso - kýta, pečeně
 
Broskvový kompot  
Balkánský sýr  
Máslo  
Pepř mletý  
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, opepříme, jemně posypeme grilovacím kořením, opečeme na vyšší pánvi, vyjmeme a maso dáme i s trochou omastku do trouby. Do zbytku omastku přidáme kousek másla a přidáme kompotované broskve nakrájené na měsíčky, necháme je změknout a vše potom vylijeme na maso, chvíli ještě necháme v troubě. Při podávání na talíř posypeme směs strouhaným balkánským sýrem.
Podáváme s hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Pájina specialita

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web