Pajdum

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: kacik.JP

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      sklenice majonéza
    • 1
      ks jablka sladší
    • 2
      ks cibule 1-2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do majonézy nastrouháme na jemno jablko, přidáme na tenké půlměsíčky nakrájenou ciluli a podle potřeby osolíme. Zásadně nepepřit či přidávat česnek.
2
Je to výborné místo klasické tatarky nebo česnekového dresinku. Jen k masu - je to mírně nasládlé.
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    23. 6. 2006 11:27

    Táto omáčka aj s chrenom, ako píše Di, je veľmi dobrá na naplnenie šunkových roliek.

  • Di
    Di |

    23. 6. 2006 09:28

    Nastrouhaná jablka jsou na oslazení majonézových omáček skvělá. bezvadná je také kombinace s křenem.