Autor:

Ovocná omáčka

Střední
Ingredience
Červený rybíz 1/2 sklenice
Višně 1/4 sklenice
Hrušky 2 ks
Sojová omáčka 4 lžíce
Česnek 1 stroužek
Cukr krupice 1/2 lžička
Ovocná omáčka

Postup přípravy:

Višně omyjeme, vypeckujeme nad kastrolem, abychom zachytili šťávu. Rybíz opláchneme, otrháme a přidáme k višním. Hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců, dužinu nadrobno nakrájíme.

Ovoce vložíme do kastrolu, ochutíme sójovou omáčkou, nasekaným česnekem a cukrem. Ovoce povaříme, propasírujeme přes síto a vložíme zpět do kastrolu. Za stálého míchání zahříváme, až vznikne hustá omáčka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Komentáře k receptu: Ovocná omáčka

Komentáře

  1. Martina   28.06.2011 | 10:58 | reagovat |

    zvláštní chuť, ale není to špatné

  2. airan   18.11.2005 | 19:15 | reagovat |

    Blanko, ovocne omacky jsou vynikaji ke zverine:-))

  3. Blanka   18.11.2005 | 17:32 | reagovat |

    Muzete mi poradit, k cemu se tato omacka hodi?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web