Autor:

Ovocná omáčka

Střední
Ingredience
Červený rybíz 1/2 sklenice
Višně 1/4 sklenice
Hrušky 2 ks
Sojová omáčka 4 lžíce
Česnek 1 stroužek
Cukr krupice 1/2 lžička
Ovocná omáčka

Postup přípravy:

Višně omyjeme, vypeckujeme nad kastrolem, abychom zachytili šťávu. Rybíz opláchneme, otrháme a přidáme k višním. Hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců, dužinu nadrobno nakrájíme.

Ovoce vložíme do kastrolu, ochutíme sójovou omáčkou, nasekaným česnekem a cukrem. Ovoce povaříme, propasírujeme přes síto a vložíme zpět do kastrolu. Za stálého míchání zahříváme, až vznikne hustá omáčka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Ovocná omáčka

Komentáře

  1. Martina   28.06.2011 | 10:58 | reagovat | závadný

    zvláštní chuť, ale není to špatné

  2. airan   18.11.2005 | 19:15 | reagovat | závadný

    Blanko, ovocne omacky jsou vynikaji ke zverine:-))

  3. Blanka   18.11.2005 | 17:32 | reagovat | závadný

    Muzete mi poradit, k cemu se tato omacka hodi?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web