Autor:

Ovoce v karamelu

Snadné
Ingredience
Ovoce
broskve, hrušky, čerstvé hroznové víno
 
Cukr
sypký
 
Šlehačka  
Mandle  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Cukr za stálého míchání necháme v kastrůlku rozpustit a zežloutnout. Zalijeme vodou a světlý karamel necháme povařit. Oloupané a na čtvrtiny nakrájené ovoce v karamelu podusíme do měkka. Vychladlý kompot naplníme do skleněných misek, ozdobíme šlehačkou a posypeme posekanými mandlemi. Je to příjemné letní osvěžení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Ovoce v karamelu

Komentáře

  1. Magda   01.06.2007 | 9:32 | reagovat | závadný

    Nešlo by to upřesnit? Kolik cukru na kolik vody? Nikdy jsem karamel nedělala.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web