Autor:

Ovesná polévka

Střední
Ingredience
Oves 2 hrnek
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Kořenová zelenina
(Celer, mrkev, petržel)
200 g
Sůl  
Vegeta
Nebo masox
 
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oves zalijeme 4 hrnky vody a necháme několik hodin nabobtnat, v téže vodě je uvaříme téměř doměkka. Na oleji lehce orestujeme nakrájenou cibuli, česnek a kořenovou zeleninu.

Vše zalijeme povařeným ovsem, osolíme, ochutíme vegetou nebo masoxem, majoránkou, podle potřeby zředíme vodou a dovaříme doměkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Ovesná polévka

Komentáře

  1. Vladimir Ratuský   22.02.2007 | 10:24 | reagovat | závadný

    Polévku jsem zkoušel,ale s ovesnými vločkami a zeleninovým bujonem a kořenovou zeleninou,můžu říct,že s vločkami je příprave velice rychlá a po dochucení je polévka víborná a zdravá.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web