Autor:

Ovesná polévka

Střední
Ingredience
Oves 2 hrnek
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Kořenová zelenina
(Celer, mrkev, petržel)
200 g
Sůl  
Vegeta
Nebo masox
 
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oves zalijeme 4 hrnky vody a necháme několik hodin nabobtnat, v téže vodě je uvaříme téměř doměkka. Na oleji lehce orestujeme nakrájenou cibuli, česnek a kořenovou zeleninu.

Vše zalijeme povařeným ovsem, osolíme, ochutíme vegetou nebo masoxem, majoránkou, podle potřeby zředíme vodou a dovaříme doměkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Ovesná polévka

Komentáře

  1. Vladimir Ratuský   22.02.2007 | 10:24 | reagovat |

    Polévku jsem zkoušel,ale s ovesnými vločkami a zeleninovým bujonem a kořenovou zeleninou,můžu říct,že s vločkami je příprave velice rychlá a po dochucení je polévka víborná a zdravá.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web