Autor:

Ovesná polévka

Střední
Ingredience
Oves 2 hrnek
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Kořenová zelenina
(Celer, mrkev, petržel)
200 g
Sůl  
Vegeta
Nebo masox
 
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oves zalijeme 4 hrnky vody a necháme několik hodin nabobtnat, v téže vodě je uvaříme téměř doměkka. Na oleji lehce orestujeme nakrájenou cibuli, česnek a kořenovou zeleninu.

Vše zalijeme povařeným ovsem, osolíme, ochutíme vegetou nebo masoxem, majoránkou, podle potřeby zředíme vodou a dovaříme doměkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Ovesná polévka

Komentáře

  1. Vladimir Ratuský   22.02.2007 | 10:24 | reagovat |

    Polévku jsem zkoušel,ale s ovesnými vločkami a zeleninovým bujonem a kořenovou zeleninou,můžu říct,že s vločkami je příprave velice rychlá a po dochucení je polévka víborná a zdravá.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem 7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web