Autor:

Ovarová silvestrovská polévka

Střední
Ingredience
Vývar
(Z ovaru)
1 l
Tuk
(Sebraný z vývaru)
 
Cibule 1 ks
Paprika - sladká 1 lžička
Pálivá paprika
(Nepatrně pálivá)
 
Těstovinové strouhání 40 g
Drůbeží játra 4 lžíce
Petrželka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Příliš tučný vývar necháme vychladnout a přebytečný tuk sebereme. V rozehřátém tuku osmahneme dorůžova nakrájenou cibuli, přidáme obojí papriku, zamícháme, zalijeme procezeným vývarem a dáme vařit. Do vroucí polévky zavaříme strouhání.

Do hotové polévky dáme prohřát vnitřnosti nebo maso. Polévku podle chuti přisolíme a doplníme jemně sekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Ovarová silvestrovská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web