Autor:

Ovarová silvestrovská polévka

Střední
Ingredience
Vývar
(Z ovaru)
1 l
Tuk
(Sebraný z vývaru)
 
Cibule 1 ks
Paprika - sladká 1 lžička
Pálivá paprika
(Nepatrně pálivá)
 
Těstovinové strouhání 40 g
Drůbeží játra 4 lžíce
Petrželka  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Příliš tučný vývar necháme vychladnout a přebytečný tuk sebereme. V rozehřátém tuku osmahneme dorůžova nakrájenou cibuli, přidáme obojí papriku, zamícháme, zalijeme procezeným vývarem a dáme vařit. Do vroucí polévky zavaříme strouhání.

Do hotové polévky dáme prohřát vnitřnosti nebo maso. Polévku podle chuti přisolíme a doplníme jemně sekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Ovarová silvestrovská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web