Ostré fazole

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g špek
    • 1
      ks klobása
    • 2
      plechovka fazole
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka chilli
    • 1
      lžička červená paprika
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      lžíce maggi
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájet špalíček špeku a na oleji osmažit - přidat jednu klobásu (dobrá je pálivá), mírně podusit. Potom přidat jednu plechovku červených fazolí a jednu bílých (jsou v nálevu). Zalít vodou a nechat dusit. Postupně osolit, opepřit, přidat trochu chilli, trochu červené papriky, 3 stroužky česneku, trochu majoránky a maggi.
2
Když jsou fazole měkké - většinou to jde rychle, přidat nahrubo nakrájenou cibuli, papriku (zelenou nebo červenou) a nakrájený porek. Nechat chvilenku povařit.
3
Je toho plný hrnec - jako příloha chleba.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.