Autor:

Ostravská vařonka II.

Snadné
Ingredience
Hnědý rum 2 dl
Voda 2 dl
Cukr krystal
nebo krupice
70 g
Citronová kůra
a pomerančová kůra z 1/3-1/2 plodu
1 ks
Skořice
celá
1 ks
Hřebíček 6 ks
Pomeranč
a citron - plátky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Do kastrůlku dáme cukr, koření, citrónovou a pomerančovou kůru nakrájenou na menší kousky a za stálého míchání zkaramelizujeme do středně hnědé barvy. Zalijeme vodou a mírně povaříme. Pak přidáme rum, přivedeme téměř k bodu varu, ale nevaříme. Vařonku procedíme a ihned podáváme s plátkem citrónu a pomeranče.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Ostravská vařonka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web