Autor:

Ostrá polévka na posilněnou

Střední
Ingredience
Čočka 140 g
Anglická slanina 80 g
Feferonka 5 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Bobkový list 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Majoránka  
Tymián  
Petrželka  
Hladká mouka  
Olej  
Paprika 1/2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na oleji osmahneme cibuli, zasypeme moukou, opečeme, přidáme proužky slaniny, plátky česneku, feferonky a ještě krátce opečeme. Přisypeme předem namočenou čočku a zalijeme vodou v které se čočka máčela, osolíme, opepříme, dáme bobkový list, tymián, majoránku, petrželku a vaříme do změknutí čočky.

Podle potřeby můžeme ještě přilít vodu a vylepšit klobásou nakrájenou na kostičky. Tato polévka vás postaví na nohy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Domácí nudle krok za krokem (4.) Domácí nudle krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Ostrá polévka na posilněnou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web