Autor:

Osmažená Italská jablka

Střední
Ingredience
Jablka 2 ks
Mouka 25 g
Mléko
1/3 skleničky
1/3 sklenice
Cukr 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Olej
na smažení
 
Moučkový cukr  
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ostatní, Sladké

Oloupeme jablka. Vyjmeme jadřinec a nakrájíme je na silnejší plátky. Uložíme je na talíř a posypeme cukrem. Zpěníme vejce s cukrem, pak přidáme mouku a sůl. Můžeme dát míň soli a trochu cukru i do těsta. Přidáme trochu mléka, aby těsto bylo víc tekuté. Plátky jablka pak lžící vkládáme do těsta a obalené je vkládáme do pánve s hodně rozpáleným olejem a smažíme. Po smažení je položíme na talíř s ubrouskem, aby nasákl zbytek oleje, posypeme moučkovým cukrem a za tepla podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Osmažená Italská jablka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web