Autor:

Osmažená Italská jablka

Střední
Ingredience
Jablka 2 ks
Mouka 25 g
Mléko
1/3 skleničky
1/3 sklenice
Cukr 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Olej
na smažení
 
Moučkový cukr  
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ostatní, Sladké

Oloupeme jablka. Vyjmeme jadřinec a nakrájíme je na silnejší plátky. Uložíme je na talíř a posypeme cukrem. Zpěníme vejce s cukrem, pak přidáme mouku a sůl. Můžeme dát míň soli a trochu cukru i do těsta. Přidáme trochu mléka, aby těsto bylo víc tekuté. Plátky jablka pak lžící vkládáme do těsta a obalené je vkládáme do pánve s hodně rozpáleným olejem a smažíme. Po smažení je položíme na talíř s ubrouskem, aby nasákl zbytek oleje, posypeme moučkovým cukrem a za tepla podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Červené kokosové kari s kroupami Prosinec nejsou jen Vánoce Články z

Komentáře k receptu: Osmažená Italská jablka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web