Autor:

Oskarky

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
1/2 kg
Vejce 4 ks
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Rostlinný olej  
Cibule 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí nebo krůtí prsa si nakrájíme na kostičky do mísy, přidáme rozšlehaná vejce, nakrájenou cibuli na kolečka, solamyl a sojovku. Zakryjeme a necháme (nejlépe do druhého dne - nebo alespoň několik hodin) odležet v lednici.

Až je směs řádně odleželá, tak si rozehřejeme olej na pánvi a směs lžící klademe na pánvičku (velikost asi jako malé bramboráčky). Opečeme z obou stran na mírném ohni, aby maso bylo propečené. Podáváme s bramborovou kaší (brambory, máslo, mléko) na kterou nastrouháme nivu podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Škvarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Oskarky

Komentáře

  1. Marcela   24.11.2005 | 21:27 | reagovat |

    Moc dobré, ale místo sójovky používám worchester.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web