Autor:

Orzo-rýžový pilaf

Střední
Ingredience
Drůbeží vývar 1 šálek
Voda 1 šálek
Sůl  lžička
Máslo
nebo olej
2 lžička
Jarní cibulka
nakrájená
1/2 šálek
Rýže
dlouhozrnná
1/2 šálek
Orza 1/2 šálek
Pažitka
nasekané
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Orestujeme cibulku, přidáme rýži a orzo, chvíli ohříváme za stálého míchání a přidáme vývar a vodu. Osolíme a přivedeme k varu. Přikryjeme, zmírníme plamen a necháme 20 min. vařit na malém plamínku. Nakonec vmícháme pažitku a ihned podáváme. Kdo chce, může pak k rýži přidat i mraženou zeleninu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Orzo-rýžový pilaf

Komentáře

  1. Monika T   13.11.2009 | 23:10 | reagovat |

    Orzo sú semolinové cestoviny v tvare ryže.

  2. Miroslava Severová   13.11.2009 | 12:26 | reagovat |

    Prosím,co je "orzo" ??

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web