Originální protlak

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg rajčata zralá, masitá
    • 1
      ks cibule velká
    • 2
      ks mrkev velká
    • 1
      ks jablka velké
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks petrželová nať
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      špetka bazalka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce sůl
    • 1
      špetka pepř celý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata spaříme a oloupané povaříme s nastrouhanou mrkví a jablkem. Přidáme nasekanou petrželovou nať, cibuli, česnek, bobkový list (ten po uvaření vytáhneme), olej, sůl a cukr. Zeleninu dusíme asi 1 hodinu, potom přidáme koření a ješte 10 minut povaříme.
2
Plníme do skleniček, navrch dáme lžičku oleje a uzavřeme. Sterilujeme 20 minut.
3
Vhodné na špagety nebo pizzu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.