Autor:

Orientální kuřecí křídla

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
křídla
 
Mletá paprika  
Mléko  
Citronová šťáva  
Hladká mouka  
Cibule  
Olej  
Cukr  
Česnek  
Zázvor  
Worcestrová omáčka  
Kečup - jemný  
Sojová omáčka  
Kopr
sekaný - čerstvý nebo naložený, může být i sušený
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Křídla rozkrájíme na díly (ty poslední na polévku), osolíme dáme trošku papriky, trošku mléka a citronové šťávy a necháme asi 30 minut odstát. Pak scedíme, obalíme každý kousek v hladké mouce a smažíme.

Omáčka: cibuli zpěníme na oleji, dáme velkou lžíci cukru krystal či krupice, třený česnek, zázvor, kečup, worchester a sekaný kopr (dle chuti). A necháme chvíli povařit. Nedělat to řídké, kečupu nedávat moc. Dochutit sojou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Orientální kuřecí křídla

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web