Ořechové řezy s pařížským krémem

60 minut PT0H60M
Střední
Těsto
Vejce 7 ks
Moučkový cukr 250 g
Skořice
mletá
1,5 lžička
Vlašské ořechy
mleté
300 g
Polohrubá mouka
vrchovaté
3 lžíce
Prášek do pečiva 3 lžička
Pařížský krém
Šlehačka 2 ks
Kakao 4 lžíce
Cukr 4 lžíce
Čokoláda na vaření 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Všechny suroviny na těsto vymícháme a pečeme na vymazaném a vysypaném plechu nebo na pečícím papíře. Šlehačky zahřejeme - nevaříme! Přidáme kakao, cukr a nastrouhanou čokoládu a horké mixujeme asi 1 minutu. Na 12 hodin dáme do chladničky a před zdobením našleháme. Natřeme na korpus, rozkrájíme na řezy, které přizdobíme šlehačkou a mandarinkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 3x)
Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Recept na víkend: Dort Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Články z

Komentáře k receptu: Ořechové řezy s pařížským krémem

Komentáře

  1. morehulka   08.05.2012 | 19:54 | reagovat | závadný

    Řezy jsou výborné a přízdobu jsem vůbec nedávala. <:-)

  2. ren pan   06.08.2007 | 16:13 | reagovat | závadný

    řezy jsou výborné, mohu jen doporučit. Se šlehačkou nebyl žádný problém.

  3. Marie Koláčková   24.07.2007 | 11:22 | reagovat | závadný

    Dělala jsem a mohu doporučit. Šlehačka se mi zdála trochu řídká, tak jsem do horké, do první fáze, přidala trochu másla a nechala rozpustit. Na druhý den se krém vyšlehal krásně do tuha.

  4. Iva Ticháčková   02.10.2006 | 9:08 | reagovat | závadný

    Táňo, to je dobrý nápad s tou marmeládou a čokoládovou polevou. Určitě také vyzkouším - díky.

  5. Táňa K.   01.10.2006 | 18:35 | reagovat | závadný

    Paní Ivo, musím potvrdit, že tyto řezy jsou naprosto výborné. Měla jsem sice problém s pařížskou šlehačkou, která mi zůstala polotekutá, ale chuťově to nic nezkazilo. Upečenou buchtu jsem rozdělila na talířky, pomazala marmeládou, přelila pařížskou šlehačkou a dozdobila bílou šlehačkou a čokoládovou polevou. Fantazie! Určitě jsem je nepekla naposledy.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web