Autor:

Opilí čerti

Snadné
Ingredience
Perník na strouhání 1 balíček
Máslo 180 g
Cukr 200 g
Hnědý rum
6-10
10 lžíce
Kakao 50 g
Kokos  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Perník nakrájíme na 1/2 cm plátky. Rozpustíme máslo a vmícháme ostatní přísady. Nevaříme. Namáčíme plátky perníku a obalujeme v kokose.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Opilí čerti

Komentáře

  1. Maruš   04.12.2006 | 14:51 | reagovat |

    Taky jsem dělávala,ostrým tenkým nožem,nebo pilkovým jsem krájela velmi tenké plátky,potřela marmeládou,dva,nebo tři kousky slepila a namáčela v čokoládě,obalila v kokosu.Osvědčilo se mi používat kleště na cukr.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web