Opilecká pečeně

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks brambory středně velké
    • 4
      plátek vepřové kotlety
    • máslo
    • sýr
    • 0.5
      dl červené víno
    • kari
    • mletá paprika
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slané vodě bez slupky a po vychladnutí pomačkáme.
2
Nádobu vymažeme máslem, na to dáme maso (posypané solí, kari, paprikou), pečeme do měkka. Poté zalijeme vínem a necháme podusit asi 5 minut. Přidáme pomačkané brambory okolo masa. Mírně zapečeme. Nakonec posypeme sýrem. A můžeme podávat na stul. K tomuto jídlu se hodí sklenice červeného vína a zeleninový salát.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.