Opilé makrely

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ňulinka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks makrela
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 20
      ml červené víno
    • 1
      lžička máslo
    • citronová šťáva
    • sůl
    • pepř mletý
    • pálivá paprika
    • tymián
    • petržel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Makrely zbavené ploutví a vnitřností umyjeme, usušíme, posypeme pepřem, solí, pokapeme citrónem a necháme chvíli odležet. Mezitím na másle do růžova osmahneme na malé kostičky nakrájenou cibuli, dáme do zapékací misky. Makrely posypeme zbylým kořením, polejeme vínem rozmíchaným s kečupem, posypeme petrželkou a dáme přikryté péct, dokud šťáva nezhoustne.
2
Příloha: brambory nebo jen chléb a zeleninová obloha.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.