Autor:

Opilé makrely

Snadné
Ingredience
Makrela 2 ks
Cibule 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Červené víno 20 ml
Máslo 1 lžička
Citronová šťáva  
Sůl  
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Tymián  
Petržel  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Makrely zbavené ploutví a vnitřností umyjeme, usušíme, posypeme pepřem, solí, pokapeme citrónem a necháme chvíli odležet. Mezitím na másle do růžova osmahneme na malé kostičky nakrájenou cibuli, dáme do zapékací misky. Makrely posypeme zbylým kořením, polejeme vínem rozmíchaným s kečupem, posypeme petrželkou a dáme přikryté péct, dokud šťáva nezhoustne.
Příloha: brambory nebo jen chléb a zeleninová obloha.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Opilé makrely

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web