Autor:

Opilé makrely

Snadné
Ingredience
Makrela 2 ks
Cibule 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Červené víno 20 ml
Máslo 1 lžička
Citronová šťáva  
Sůl  
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Tymián  
Petržel  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Makrely zbavené ploutví a vnitřností umyjeme, usušíme, posypeme pepřem, solí, pokapeme citrónem a necháme chvíli odležet. Mezitím na másle do růžova osmahneme na malé kostičky nakrájenou cibuli, dáme do zapékací misky. Makrely posypeme zbylým kořením, polejeme vínem rozmíchaným s kečupem, posypeme petrželkou a dáme přikryté péct, dokud šťáva nezhoustne.
Příloha: brambory nebo jen chléb a zeleninová obloha.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Opilé makrely

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web