Autor:

Opilé makrely

Snadné
Ingredience
Makrela 2 ks
Cibule 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Červené víno 20 ml
Máslo 1 lžička
Citronová šťáva  
Sůl  
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Tymián  
Petržel  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Makrely zbavené ploutví a vnitřností umyjeme, usušíme, posypeme pepřem, solí, pokapeme citrónem a necháme chvíli odležet. Mezitím na másle do růžova osmahneme na malé kostičky nakrájenou cibuli, dáme do zapékací misky. Makrely posypeme zbylým kořením, polejeme vínem rozmíchaným s kečupem, posypeme petrželkou a dáme přikryté péct, dokud šťáva nezhoustne.
Příloha: brambory nebo jen chléb a zeleninová obloha.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Opilé makrely

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web