Opékané pikantní bramborové plátky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • chilli olej
    • chilli papričky drcená
    • gulášové koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájíme na kolečka. Česnek rozmačkáme a přidáme do oleje s kořením, zamícháme.
2
Brambory poklademe na plech a polejeme je ochuceným olejem.
3
Pečeme na 220 °C cca 30 minut a podle potřeby obracíme.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    1. 2. 2006 13:42

    Děláme podobně tzv. pečáky.Brambory na kolečka dám na pech s olejem,posypu kmínem,přidám napůlený česnek a po upečení podáváme smíchané s prolisovaným česnekem a zapíjíme mlékem.