Autor:

Opékané pikantní bramborové plátky

Snadné
Ingredience
Brambory  
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Chilli olej  
Chilli papričky
drcená
 
Gulášové koření  
Opékané pikantní bramborové plátky

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory nakrájíme na kolečka. Česnek rozmačkáme a přidáme do oleje s kořením, zamícháme.

Brambory poklademe na plech a polejeme je ochuceným olejem.

Pečeme na 220 °C cca 30 minut a podle potřeby obracíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
(Ne)bezpečná exotika. Jak ovoce vybírat a skladovat? Články z

Komentáře k receptu: Opékané pikantní bramborové plátky

Komentáře

  1. Jana Tomčíková   01.02.2006 | 13:42 | reagovat |

    Děláme podobně tzv. pečáky.Brambory na kolečka dám na pech s olejem,posypu kmínem,přidám napůlený česnek a po upečení podáváme smíchané s prolisovaným česnekem a zapíjíme mlékem.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web