Opékaná petržel

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
10 minut
4
porce
80 kJ
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks petržel
    • sůl
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme petržel, nakrájíme na plátky a smažíme na oleji jako hranolky. Posolíme a podáváme jako přílohu. Já většinou osuším papírovým ručníkem, aby to nebylo moc mastné. Chutná to skoro jako sladké brambory, které taky smažím.

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    3. 4. 2012 22:21

    Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.