Autor:

Opékaná petržel

80 kJ 19 kalorií kJ
10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Petržel 6 ks
Sůl  
Olivový olej  
Opékaná petržel

Postup přípravy:

Oloupeme petržel, nakrájíme na plátky a smažíme na oleji jako hranolky. Posolíme a podáváme jako přílohu. Já většinou osuším papírovým ručníkem, aby to nebylo moc mastné. Chutná to skoro jako sladké brambory, které taky smažím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Na vdolky i do buchet. Skvělá domácí povidla ze švestek a hrušek Články z

Komentáře k receptu: Opékaná petržel

Komentáře

  1. Ivana Přikrylová   03.04.2012 | 22:21 | reagovat |

    Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web