Autor:

Opečenky z vařených brambor

Střední
Ingredience
Brambory 500 g
Pepř mletý  
Sůl  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Studené vařené brambory ve slupce oloupeme a nahrubo nastrouháme. Okořeníme dle chuti solí a pepřem a promícháme. Na pánvi rozehřejeme olej a hmotu lehce přitlačíme na pánev lžící a smažíme dozlatova po obou stranách.

Můžeme podávat se smetanovou, houbovou, koprovou omáčkou dle možností a zeleninovým salátem dle sezóny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Komentáře k receptu: Opečenky z vařených brambor

Komentáře

  1. Di   23.06.2005 | 11:10 | reagovat |

    Nedávno jsem zkoušela recept ze švýcarské kuchyně rösti, což je vlastně totéž, ale na celé pánvi. Příliš se to lepilo. Tyto placičky se povedly. Pochybovala jsem jen o té omáčce k nim, ale trocha koprovky byla schovaná v lednici, tak jsem to zkusila. Bylo to velmi dobré! Masem ani vajíčken jsem to nekazila.

  2. Mirka   20.06.2005 | 13:10 | reagovat |

    Můj oblíbený recept, neboť brambor se nám vždy urodí dost a děti se po nich můžou utlouci.A když to nekořením jsou dobré i nasladko se zavařeninou .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web