Autor:

Opečenky z vařených brambor

Střední
Ingredience
Brambory 500 g
Pepř mletý  
Sůl  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Studené vařené brambory ve slupce oloupeme a nahrubo nastrouháme. Okořeníme dle chuti solí a pepřem a promícháme. Na pánvi rozehřejeme olej a hmotu lehce přitlačíme na pánev lžící a smažíme dozlatova po obou stranách.

Můžeme podávat se smetanovou, houbovou, koprovou omáčkou dle možností a zeleninovým salátem dle sezóny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Komentáře k receptu: Opečenky z vařených brambor

Komentáře

  1. Di   23.06.2005 | 11:10 | reagovat |

    Nedávno jsem zkoušela recept ze švýcarské kuchyně rösti, což je vlastně totéž, ale na celé pánvi. Příliš se to lepilo. Tyto placičky se povedly. Pochybovala jsem jen o té omáčce k nim, ale trocha koprovky byla schovaná v lednici, tak jsem to zkusila. Bylo to velmi dobré! Masem ani vajíčken jsem to nekazila.

  2. Mirka   20.06.2005 | 13:10 | reagovat |

    Můj oblíbený recept, neboť brambor se nám vždy urodí dost a děti se po nich můžou utlouci.A když to nekořením jsou dobré i nasladko se zavařeninou .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web