Autor:

Omeleta Arnolda Bennetta

Střední
Ingredience
Tresčí file 300 g
Mléko 230 ml
Créme fraiche
(Nebo smetana)
45 ml
Vejce 4 ks
Slunečnicový olej  
Parmazán 40 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Zvolna povaříme tresčí filé s 200 ml mléka, zhruba 5 minut. Vyjmeme z pánve a smícháme s krémem (smetanou). Vejce rozšleháme se zbylým mlékem. Pánev opět rozpálíme a nalijeme rozšlehaná vejce.

Když je omeleta skoro dodělaná, prostředek pokryjeme tresčím mixem a doděláme. Posypeme parmezánem a dáme na 2 minuty pod gril. Nakrájíme na trojúhelníčky a posypeme čerstvou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované jehněčí kotletky se salátem Tipy na dobroty na váš rošt Články z

Komentáře k receptu: Omeleta Arnolda Bennetta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web