Autor:

Omeleta Arnolda Bennetta

Střední
Ingredience
Tresčí file 300 g
Mléko 230 ml
Créme fraiche
(Nebo smetana)
45 ml
Vejce 4 ks
Slunečnicový olej  
Parmazán 40 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Zvolna povaříme tresčí filé s 200 ml mléka, zhruba 5 minut. Vyjmeme z pánve a smícháme s krémem (smetanou). Vejce rozšleháme se zbylým mlékem. Pánev opět rozpálíme a nalijeme rozšlehaná vejce.

Když je omeleta skoro dodělaná, prostředek pokryjeme tresčím mixem a doděláme. Posypeme parmezánem a dáme na 2 minuty pod gril. Nakrájíme na trojúhelníčky a posypeme čerstvou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Omeleta Arnolda Bennetta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web