Omeleta Arnolda Bennetta

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g tresčí file
    • 230
      ml mléko
    • 45
      ml créme fraiche (Nebo smetana)
    • 4
      ks vejce
    • slunečnicový olej
    • 40
      g parmazán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zvolna povaříme tresčí filé s 200 ml mléka, zhruba 5 minut. Vyjmeme z pánve a smícháme s krémem (smetanou). Vejce rozšleháme se zbylým mlékem. Pánev opět rozpálíme a nalijeme rozšlehaná vejce.
2
Když je omeleta skoro dodělaná, prostředek pokryjeme tresčím mixem a doděláme. Posypeme parmezánem a dáme na 2 minuty pod gril. Nakrájíme na trojúhelníčky a posypeme čerstvou petrželkou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.