Autor:

Omáčky na těstoviny - bazalková na fetuccine

Snadné
Ingredience
Česnek 4 stroužek
Bazalka 4 svazek
Piniové oříšky 3 lžíce
Olivový olej 0,3 l
Sůl  
Pepř mletý  
Parmazán
čerstvě nastrouhaný
80 g
Fetuccini 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Česnek oloupeme a nadrobno nasekáme. Bazalku omyjeme a natrháme. V mixéru našleháme. Přidáme ořechy, pepř, trochu olivového oleje. Zbylý olej a sýr přidáme po lžících, až máme krémovité pesto.

Uvaříme těstoviny a přelijeme je omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Omáčky na těstoviny - bazalková na fetuccine

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web