Autor:

Omáčky na těstoviny - bazalková na fetuccine

Snadné
Ingredience
Česnek 4 stroužek
Bazalka 4 svazek
Piniové oříšky 3 lžíce
Olivový olej 0,3 l
Sůl  
Pepř mletý  
Parmazán
čerstvě nastrouhaný
80 g
Fetuccini 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Česnek oloupeme a nadrobno nasekáme. Bazalku omyjeme a natrháme. V mixéru našleháme. Přidáme ořechy, pepř, trochu olivového oleje. Zbylý olej a sýr přidáme po lžících, až máme krémovité pesto.

Uvaříme těstoviny a přelijeme je omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Omáčky na těstoviny - bazalková na fetuccine

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web