Autor:

Omáčka z oliv

Snadné
Ingredience
Olivový olej 2 lžíce
Rajčata
oloupaná
3 ks
Rajský protlak 2 lžíce
Česnek 1 stroužek
Bílé víno 2 dl
Žampiony 250 g
Zelené olivy
naložené - bez pecek
20 ks
Petrželka 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Na rozehřátém oleji opečeme prolisovaný česnek, přidáme nakrájená rajčata, přikryjeme a pomalu dusíme. Přilijeme víno, přidáme očištěné nakrájené žampiony, rajčatový protlak a asi 5 minut dusíme. Nakonec přidáme rozpůlené olivy a prohřejeme. Omáčka by měla být hodně hustá. Na talíři sypeme sekanou petrželkou.

Vhodná k rybám na rožni a minutkovým úpravám masa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Omáčka z oliv

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web