Autor:

Omáčka z krabích tyčinek s kuřecím

Střední
Ingredience
Smetana  
Krabí tyčinky 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Jeden paklík krabích tyčinek nastrouháme a dáme vařit do osolené vody tak, aby byly ponořené. Mezitím nakrájíme kuřecí maso na nudličky a druhý paklík krabích tyček na cca 0,5 cm kolečka. Obojí zprudka osmahneme, až má všechno zlatavou kůrčičku.

Do povařených nastrouhaných krabích tyčinek vlijeme smetanu a mícháme do zhoustnutí. Doporučuji rozmetat tyčovým mixerem, kdo máte. Hladká omáčka se opepří (kdo kolik rád, ale snese to poměrně hodně) a vsypou se do ní ty osmažené kousky.

Nejradši mám s těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Omáčka z krabích tyčinek s kuřecím

Komentáře

  1. Zita Matejkova   17.04.2008 | 20:50 | reagovat | závadný

    Já nechápu proč je vůbec vařit_!? Pokapat citronem naprosto stačí, vždyť je to zpracované.

  2. Zdena z JM   17.04.2008 | 10:41 | reagovat | závadný

    Tento recept jsem nějak nepochopila.Ty nastrouhané a uvařené krabí tyčinky scedit nebo ne? A proč je vůbec vařit?A proč je vůbec strouhat, když je potom ještě mixujeme?Podle mě je to zbytečná práce. Já bych jednoduše krabí tyčinky rozmixovala se smetanou a nechala přejít varem.

    1. lenisshka   29.03.2013 | 15:25 | reagovat | závadný

      taky si rikam co to je za divny recept A vubec tam nejsou napsane poradne ingredience nic ..:)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web