Autor:

Omáčka z červených paprik - salsa de chile rojo

25 minut PT0H25M
Snadné
Ingredience
Česnek 4 stroužek
Červená chilli paprička 1 ks
Kmín 1/2 lžička
Olivový olej 3 lžíce
Oregáno 1 lžička
Červená paprika 8 ks
Rajský protlak 200 g
Sůl 1 špetka
Voda
trocha
 

Postup přípravy:

Do rozehřátého oleje dáme drcený česnek, krátce prudce opečeme, přidáme protlak, nasekané papriky, trochu zředíme vodou, osolíme, přidáme dobromysl, utlučený kmín, dle chuti pálivé čile a na mírném ohni asi 10 minut za občasného pomíchání povaříme. Omáčka se dá uchovat v mrazničce, podává se horká na fazole nebo enchiladas.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Omáčka z červených paprik - salsa de chile rojo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web