Omáčka z červených paprik - salsa de chile rojo

Hodnocení:

Moje:

25 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks červená chilli paprička
    • 0,5
      lžička kmín
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička oregáno
    • 8
      ks červená paprika
    • 200
      g rajský protlak
    • 1
      špetka sůl
    • voda trocha

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do rozehřátého oleje dáme drcený česnek, krátce prudce opečeme, přidáme protlak, nasekané papriky, trochu zředíme vodou, osolíme, přidáme dobromysl, utlučený kmín, dle chuti pálivé čile a na mírném ohni asi 10 minut za občasného pomíchání povaříme.
2
Omáčka se dá uchovat v mrazničce, podává se horká na fazole nebo enchiladas.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.