Autor:

Omáčka s medvědím česnekem

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Mléko 1,5 dl
Cibule 1 ks
Čerstvé žampiony 3 ks
Medvědí česnek 1 hrst
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Muškátový oříšek 1 špetka
Drcený kmín 1 špetka

Postup přípravy:

Na másle zpěníme najemno pokrájenou cibuli součastně se žampióny nakrájenými na plátky (cibule do sklovata a žampióny do měkka). Poté zaprášíme moukou a osmahneme ji cca 2 minuty. Přidáme sůl, pepř, kmín a zalijeme mlékem. Krátce povaříme a po zhoustnutí odstavíme. Přidáme špetku nastrouhaného muškátového oříšku a hrst najemno pokrájeného čerstvého medvědího česneku, promícháme a můžeme podávat.

Omáčka je dobrá například s osmaženým kuřecím plátkem a pečenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Omáčka s medvědím česnekem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web