Omáčka k těstovinám s červenými fazolemi

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka fazole
    • cibule
    • pórek
    • trvanlivý salám dle chuti (např. Poličan)
    • česnek
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • červená paprika
    • oregáno
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku a salám nakrájíme na kostičky, pórek a česnek na kolečka (slabá). Cibulku s pórkem rychle osmahneme na pánvi, přidáme salám a hodně promícháváme.
2
Přidáme fazolky (bez šťávy - tu použijeme později), osolíme, opaprikujeme, přidáme oregáno a krátce osmahneme. Přilejeme část šťávy a vše dusíme - stále zprudka.
3
Pochvíli dolejeme zbytek šťávy z fazolí, přisypeme nakrájený česnek, zakápneme sojovou omáčkou, worchestrem a už jen z mírna doděláme.
4
Můžeme trochu zahustit sypkou tmavou jíškou. A je hotovo.

Komentáře k receptu

  • Honza
    Honza |

    26. 10. 2014 16:56

    Dik za recept. Manzelka vodjela do lázní a po te,co me vcera dosly instantni polivky jsem mrknul sem a parada. Akorat jsem nemel porek a nenasel jsem oregano,tak jsem tam svihnul majoranku a trochu eidamu. Jako recept pro chudaka slamenyho vdovce fakt spica. Davam za 4* a patou hvezdu nedam jen kvuli ty hore nadobi, co po tym zustala. Zdar, Jeňa.