Omáčka k pečenému masu

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Pastis

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      dl červené víno může být i sladké
    • 1
      lžíce rybízový džem
    • 1
      lžička tymián nebo rozmarýn
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 125
      g sladká smetana 1/2 kelímku
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
K výpeku z vepřového, hovězího nebo jehněčího pečeného masa na pánvi přidáme postupně ingredience uvedené nahoře, smícháme a minutu necháme bublat.

Komentáře k receptu

  • sako
    sako |

    29. 12. 2011 13:46

    a nasej katke to vyslo!!!! :-\

  • sako
    sako |

    29. 12. 2011 13:25

    vi hlavy!to vino tam aj skoda davat to radsi vyslopajte :-P

  • sako
    sako |

    29. 12. 2011 13:23

    ta to sce asi nejedli delikatesu! O:-)

  • Anonym
    Anonym |

    28. 9. 2007 14:51

    Tak to je uzasne.DELIKATESKA

  • Zdenka KORÁBOVÁ
    Zdenka KORÁBOVÁ |

    6. 1. 2007 21:29

    Teda bašta výborná. Jednouduchá příprava, přesně dělaná na zkonzumování zbytku pečeně od nedělního oběda, měla jsem jen s bagetou a kouskem vepřového a bašta

  • barča
    barča |

    30. 12. 2006 22:33

    Dělám něco podobného, nejdůležitější je tam přidat rybíz. marmeládu, skvělá chuť.