Autor:

Omáčka k pečenému masu

Snadné
Ingredience
Červené víno
může být i sladké
2 dl
Rybízový džem 1 lžíce
Tymián
nebo rozmarýn
1 lžička
Citronová šťáva 1 lžíce
Sladká smetana
1/2 kelímku
125 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

K výpeku z vepřového, hovězího nebo jehněčího pečeného masa na pánvi přidáme postupně ingredience uvedené nahoře, smícháme a minutu necháme bublat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Omáčka k pečenému masu

Komentáře

  1. sako   29.12.2011 | 13:46 | reagovat |

    a nasej katke to vyslo!!!! :-\

  2. sako   29.12.2011 | 13:25 | reagovat |

    vi hlavy!to vino tam aj skoda davat to radsi vyslopajte :-P

  3. sako   29.12.2011 | 13:23 | reagovat |

    ta to sce asi nejedli delikatesu! O:-)

  4. Anonym   28.09.2007 | 14:51 | reagovat |

    Tak to je uzasne.DELIKATESKA

  5. Zdenka KORÁBOVÁ   06.01.2007 | 21:29 | reagovat |

    Teda bašta výborná. Jednouduchá příprava, přesně dělaná na zkonzumování zbytku pečeně od nedělního oběda, měla jsem jen s bagetou a kouskem vepřového a bašta

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web