Autor:

Omáčka Cilantro

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Avokádo
oloupané
2 ks
Limetková šťáva 1 lžíce
Rajčata oloupaná
nasekaná
3 ks
Cibule
malá, nasekaná
1 ks
Paprika
malá jalapeňo paprička (je možné použít jalapeňo omáčku - Carrefour)
1 ks
Česnek  
Pepř mletý  
Sůl  
Koriandr
nať - dle chuti
 

Postup přípravy:

Avokáda musí být zralá tzn. na omak lehce měkká. Z avokád vyjmeme pecky a jednu schováme. Vidličkou rozmixujeme na pastu, přidáme nasekané rajče, limetku, cibuli, papričky či pastu, česnek, pepř a sůl, případně koriandr. Vše smícháme a necháme vychladit hodinu v lednici s peckou vloženou na povrch omáčky.
(Rozšířená varianta: můžete přidat cca 10 cm najemno nakrájené salátové okurky. Pozor - nať koriandru je velmi aromatická a někomu může vadit.)
Omáčka se podává ke kukuřičným lupínkům (Nachos) nebo jako příloha k masům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Omáčka Cilantro

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web