Olomoucký řízek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 4
      plátek šunka
    • olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Na plátky položíme plátky šunky a na něj olomoucké tvarůžky.
2
Řízky v polovině přehneme, kraje sepneme párátky, aby směs nevytékala. Poté je obalíme v trojobalu, dáme do friťáku.
3
Jako přílohu servírujeme vařené brambory posypané vegetou, nebo bramborovou kaši.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz |

    12. 11. 2010 16:18

    Už jsem to opravil. Děkuju za upozornění. Pavel. ;-)

  • recepty73
    recepty73 |

    12. 11. 2010 13:16

    ...houby 2x,ale 3x