Autor:

Olomoucký řízek

Střední
Ingredience
Vepřové maso 4 plátek
Šunka 4 plátek
Olomoucké tvarůžky (syrečky)  
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Na plátky položíme plátky šunky a na něj olomoucké tvarůžky.

Řízky v polovině přehneme, kraje sepneme párátky, aby směs nevytékala. Poté je obalíme v trojobalu, dáme do friťáku.

Jako přílohu servírujeme vařené brambory posypané vegetou, nebo bramborovou kaši.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Olomoucký řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web