Autor:

Olomoucký řízek

Střední
Ingredience
Vepřové maso 4 plátek
Šunka 4 plátek
Olomoucké tvarůžky (syrečky)  
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Na plátky položíme plátky šunky a na něj olomoucké tvarůžky.

Řízky v polovině přehneme, kraje sepneme párátky, aby směs nevytékala. Poté je obalíme v trojobalu, dáme do friťáku.

Jako přílohu servírujeme vařené brambory posypané vegetou, nebo bramborovou kaši.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Olomoucký řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web