Autor:

Olomoucký řízek

Střední
Ingredience
Vepřové maso 4 plátek
Šunka 4 plátek
Olomoucké tvarůžky (syrečky)  
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Na plátky položíme plátky šunky a na něj olomoucké tvarůžky.

Řízky v polovině přehneme, kraje sepneme párátky, aby směs nevytékala. Poté je obalíme v trojobalu, dáme do friťáku.

Jako přílohu servírujeme vařené brambory posypané vegetou, nebo bramborovou kaši.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Olomoucký řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web