Autor:

Olomoucký lívanec

Střední
Ingredience
Lívance  
Olomoucké tvarůžky (syrečky)  
Borůvky  
Šlehačka  

Postup přípravy:

Jedl jsem v Loštické syrečkové restauraci tuto, slušně řečeno, děsivou kombinaci.

Na lívanec, asi 10 cm v průměru položíme syreček, pokryjeme čerstvými borůvkami, určitě by šel i kompot a řádně zkropíme ušehanou sladkou smetanou.

Vyzkoušejte, byl jsem překvapen.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Olomoucký lívanec

Komentáře

  1. balamka   03.02.2013 | 17:43 | reagovat |

    Jsem milovník syrecků už se těším až tuto kombinaci vyzkouším.Mám nové kombinace chutí ráda. Dík za typ. :-[

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web