Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Špagety s bazalkou
Africká lilková pomazánka
Zapečené brambory se šlehačkou
Brokolicová pomazánka
Vaječná pomazánka s rukolou
Chia dezert s mangem
Špecle s kořenovou zeleninou
Caprese z červené řepy
Dip z červené řepy
Mexický těstovinový salát
Smetanová ředkvičková polévka
Lepenice s trhaným uzeným
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Ricottové lívance
Bramborová kaše z pečených brambor
Lotus cheesecake
Mangové smoothie