Autor:

Olivové máslo

Snadné
Ingredience
Černé olivy 20 g
Máslo 150 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Olivy rozmixujeme, změklé máslo metličkou prošleháme s rozmixovanými olivami, osolíme a ještě prošleháme. Natíráme na bagetky a podáváme třeba k vínu jako chuťovku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Olivové máslo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web