Autor:

Olivová pasta (La Tapenade)

Snadné
Ingredience
Černé olivy 250 g
Kapary 50 g
Sardelky
filátka
8 ks
Olivový olej 1 dl
Pepř mletý

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Olivy vypeckujeme a rozmixujeme společně s kapary, sardelkami a olejem. Opepříme. Mažeme na opečenou bagetu.

Podáváme jako aperitiv nebo předkrm. Zbytek můžeme uchovat několik týdnů v ledničce, stačí, když na povrch nalijeme trošku olivového oleje.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Olivová pasta (La Tapenade)

Komentáře

  1. Helena   10.12.2005 | 7:14 | reagovat | závadný

    Je vynikajici jako predkrm pomazat ctverecky polenty tapendou a ozdogit cerstvou bazalkou.Kdo nema rad sardelky,muze je nahradit drcenym cesnekem.

  2. Alia   09.12.2005 | 8:06 | reagovat | závadný

    Aperitiv je cokoliv so se podava pred hlavnim chodem. Jde o "povzbuzeni chuti k jidlu". Jinak tapenadu miluju, fakt to zkuste, je to vyborne na toustech z bagety.

  3. Gabriella   16.09.2005 | 9:01 | reagovat | závadný

    My říkáme aperitiv i drobnému pohoštění, které podáváme společně s tím "tekutým" aperitivem.

  4. Iva   15.09.2005 | 15:05 | reagovat | závadný

    aperitiv se snad pije ???

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web