Okurky s tuňákem z Nice

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks okurka salátová štíhlejší
    • 1
      balení tuňák - ve vlastní šťávě
    • 40
      g máslo
    • 2
      lžička kečup - jemný 1-2
    • 1
      balení majonéza
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurky oloupeme, podélně rozpůlíme a vyndáme jadřince. Pak je nakrájíme na asi 8 cm kousky a dáme je na 10 minut povařit do osolené vody. Uvařené okurkové lodičky necháme odkapat. Mezitím promícháme vidličkou máslo s tuňákem, pepřem a solí. Touto hmotou naplníme kousky odkapaných okurek a na talířích je přelijeme majolkou, do které jsme přimíchali kečup.
2
Podáváme vychlazené se slaným pečivem.

Komentáře k receptu

  • dxfh hdetht
    dxfh hdetht |

    23. 8. 2007 10:21

    je to hnusne