Autor:

Okurky s tuňákem z Nice

Snadné
Ingredience
Okurka salátová
štíhlejší
2 ks
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 balení
Máslo 40 g
Kečup - jemný
1-2
2 lžička
Majonéza 1 balení
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Okurky oloupeme, podélně rozpůlíme a vyndáme jadřince. Pak je nakrájíme na asi 8 cm kousky a dáme je na 10 minut povařit do osolené vody. Uvařené okurkové lodičky necháme odkapat. Mezitím promícháme vidličkou máslo s tuňákem, pepřem a solí. Touto hmotou naplníme kousky odkapaných okurek a na talířích je přelijeme majolkou, do které jsme přimíchali kečup.

Podáváme vychlazené se slaným pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Okurky s tuňákem z Nice

Komentáře

  1. dxfh hdetht   23.08.2007 | 10:21 | reagovat |

    je to hnusne

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web