Autor:

Okurky s tuňákem z Nice

Snadné
Ingredience
Okurka salátová
štíhlejší
2 ks
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 balení
Máslo 40 g
Kečup - jemný
1-2
2 lžička
Majonéza 1 balení
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Okurky oloupeme, podélně rozpůlíme a vyndáme jadřince. Pak je nakrájíme na asi 8 cm kousky a dáme je na 10 minut povařit do osolené vody. Uvařené okurkové lodičky necháme odkapat. Mezitím promícháme vidličkou máslo s tuňákem, pepřem a solí. Touto hmotou naplníme kousky odkapaných okurek a na talířích je přelijeme majolkou, do které jsme přimíchali kečup.

Podáváme vychlazené se slaným pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Okurky s tuňákem z Nice

Komentáře

  1. dxfh hdetht   23.08.2007 | 10:21 | reagovat |

    je to hnusne

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web