Autor:

Okoun mořský na maďarský způsobb

Střední
Ingredience
Okoun
vykuchaný
1 kg
Sůl 1 lžička
Máslo 100 g
Cibule 2 ks
Červená paprika
mletá
1 lžička
Zelená paprika 300 g
Rajčata 300 g
Hovězí vývar 1 dl
Kyselá smetana 2,5 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Z očištěného, vykuchaného, umytého a osušeného okouna sa nakrájí kusy, 200 g na porci, a osolí se. Na másle se zpění na kolečka nakrájená cibule, zapráší mletou paprikou, opraží, zastříkne vývarem, přidá se na nudličky nakrájená paprika, na kousky nakrájená, oloupaná rajčata, zalije se vývarem a krátce podusí. Do podušené zeleniny se vloží připravené porce ryby, které se pod pokličkou dusí asi 15 minut. Dušená ryba se zalije rozmíchanou smetanou, podle potřeby dochutí solí a společně krátce povaří. Při podávání se porce okouna polijí zeleninovou směsí se smetanou.

Vhodná příloha: různě upravené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Okoun mořský na maďarský způsobb

Komentáře

  1. Barbora Pospichalova   20.03.2007 | 14:57 | reagovat |

    Dnes sem pripravila k obedu a vsem chutnal.Vyborna chut.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web