Okaté maso

Střední
Ingredience
Hovězí maso
špalíček
1 ks
Slanina 1 plátek
Smetana 2 lžíce
Tuk 2 lžíce
Pepř mletý  
Cibule
nebo pórek
 
Párky
nožičky
Hladká mouka 2 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Rajčata 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Do masa nařízneme ostrým nožem několik otvorů, část otvoru rozřízneme rukojetí větší měchačky a vyplníme je párky nebo klobásou. Do zbývajících otvorů zasuneme slaninu nakrájenou na nudličky, maso převážeme nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opeříme a opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran.

Přidáme cibuli nebo pórek, podlijeme a dusíme do poloměkka pod pokličkou.

Štávu zahustíme hladkou moukou, přidáme kečup a na polečka nakrájená rajčata a dopečeme.

Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky a polijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Okaté maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web