Okaté maso

Střední
Ingredience
Hovězí maso
špalíček
1 ks
Slanina 1 plátek
Smetana 2 lžíce
Tuk 2 lžíce
Pepř mletý  
Cibule
nebo pórek
 
Párky
nožičky
Hladká mouka 2 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Rajčata 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Do masa nařízneme ostrým nožem několik otvorů, část otvoru rozřízneme rukojetí větší měchačky a vyplníme je párky nebo klobásou. Do zbývajících otvorů zasuneme slaninu nakrájenou na nudličky, maso převážeme nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opeříme a opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran.

Přidáme cibuli nebo pórek, podlijeme a dusíme do poloměkka pod pokličkou.

Štávu zahustíme hladkou moukou, přidáme kečup a na polečka nakrájená rajčata a dopečeme.

Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky a polijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Okaté maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web