Okaté maso

Střední
Ingredience
Hovězí maso
špalíček
1 ks
Slanina 1 plátek
Smetana 2 lžíce
Tuk 2 lžíce
Pepř mletý  
Cibule
nebo pórek
 
Párky
nožičky
Hladká mouka 2 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Rajčata 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Do masa nařízneme ostrým nožem několik otvorů, část otvoru rozřízneme rukojetí větší měchačky a vyplníme je párky nebo klobásou. Do zbývajících otvorů zasuneme slaninu nakrájenou na nudličky, maso převážeme nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opeříme a opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran.

Přidáme cibuli nebo pórek, podlijeme a dusíme do poloměkka pod pokličkou.

Štávu zahustíme hladkou moukou, přidáme kečup a na polečka nakrájená rajčata a dopečeme.

Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky a polijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Okaté maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web