Okaté maso

Střední
Ingredience
Hovězí maso
špalíček
1 ks
Slanina 1 plátek
Smetana 2 lžíce
Tuk 2 lžíce
Pepř mletý  
Cibule
nebo pórek
 
Párky
nožičky
Hladká mouka 2 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Rajčata 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Do masa nařízneme ostrým nožem několik otvorů, část otvoru rozřízneme rukojetí větší měchačky a vyplníme je párky nebo klobásou. Do zbývajících otvorů zasuneme slaninu nakrájenou na nudličky, maso převážeme nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opeříme a opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran.

Přidáme cibuli nebo pórek, podlijeme a dusíme do poloměkka pod pokličkou.

Štávu zahustíme hladkou moukou, přidáme kečup a na polečka nakrájená rajčata a dopečeme.

Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky a polijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Okaté maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web