Okaté maso

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks hovězí maso špalíček
    • 1
      plátek slanina
    • 2
      lžíce smetana
    • 2
      lžíce tuk
    • pepř mletý
    • cibule nebo pórek
    • 4
      párky nožičky
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      ks rajčata

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do masa nařízneme ostrým nožem několik otvorů, část otvoru rozřízneme rukojetí větší měchačky a vyplníme je párky nebo klobásou. Do zbývajících otvorů zasuneme slaninu nakrájenou na nudličky, maso převážeme nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opeříme a opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran.
2
Přidáme cibuli nebo pórek, podlijeme a dusíme do poloměkka pod pokličkou.
3
Štávu zahustíme hladkou moukou, přidáme kečup a na polečka nakrájená rajčata a dopečeme.
4
Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky a polijeme omáčkou.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.