Autor:

Ohnivé maso

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Cibule 100 g
Rostlinný olej 100 g
Hořčice 150 g
Nakládané okurky 150 g
Nakládané kapie 100 g
Feferonka 70 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme a nakonec přilijeme nálev z feferonů.
Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Ohnivé maso

Komentáře

  1. Evitta   16.09.2013 | 23:30 | reagovat | závadný

    Děkuji mockrát za recept,babička to vařívala a já to milovala,ale bouhužel jsem si recept nezapsala,dokud byl čas :-( Věděla jsem přibližně,ale až teď to bylo ono :-)) Takže ještě jednou díííky moc ;-)

  2. janulik   24.09.2011 | 15:34 | reagovat | závadný

    je to vybornééé.... :'(

  3. Květoslava Borovičková   03.07.2006 | 18:14 | reagovat | závadný

    Kdybych měla doma feferonky, hned vyzkouším.Nemám doba dítě, tak si můžu něco ostrého dovolit uvařit.

  4. Maruš   30.06.2006 | 14:19 | reagovat | závadný

    Tento recept znám už 32 let.U nás v Bohumíně bylo Ohnivé maso v restauraci''Budoucnost"jako specialita a spolu s tatarákem nejobjednávanější jídlo.Nyní se s tímto receptem nesetkávám,tak jsem ho vložila.

    1. Patrik   29.12.2010 | 11:33 | reagovat | závadný

      orlova zdravi bohumin, dobry napad :-)

  5. Jana Kutačová   30.06.2006 | 12:51 | reagovat | závadný

    Ďábelské,ale ochutnat bych to chtěla....o)))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Třikrát, nebo šestkrát denně? Jak často jíst, abyste hubli? Třikrát, nebo šestkrát denně? Jak často jíst, abyste hubli?
Divné beauty triky celebrit: Hovínka skřivanů, pojídání švábů nebo koupel ve víně! Divné beauty triky celebrit: Hovínka skřivanů, pojídání švábů nebo koupel ve víně!
Jak si namnožit rybíz, angrešt a jostu? Teď je ten pravý čas Jak si namnožit rybíz, angrešt a jostu? Teď je ten pravý čas
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web