Autor:

Ohnivé fazole se švestkami

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Vepřové maso 400 g
Fazole v chilli omáčce 2 plechovka
Cibule 2 ks
Švestky 2 hrst
Dijonská hořčice 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Šalvěj
lístky
5 ks
Masox 1 kostka
Pepř mletý  
Sůl  
Voda  
Olej  
Ohnivé fazole se švestkami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso pokrájíme na nudličky, cibuli na kostičky.
Na rozpáleném oleji nejdříve osmahneme cibulku. Až lehce zrůžoví, přidáme do základu maso a hořčici. Řádně orestujeme, lehce podlijeme vodou, přidáme bujon a několik minut dusíme pod poklicí.
Mezitím si vypeckujeme švestky, každou ještě rozpůlíme.
Až je maso poloměkké, přidáme drobně posekané lístky šalvěje, případně ještě podlijeme vodou a opět dusíme dokud není maso měkké.
Nakonec přidáme do základu fazole včetně nálevu a prohřejeme. Dochutíme solí, pepřem, přidáme prolisovaný česnek a švestky (rozředíme na potřebnou konzistenci).
Podáváme zdobené petrželkou s těstovinami, nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Žebra z grilu Žebra z grilu krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Ohnivé fazole se švestkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web