Autor:

Oheň na jazyku

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Arašídy 1 hrst
Feferonka 30 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Vejce 1 ks
Bílé víno 1/2 dl
Vývar  
Cukr 1 lžička
Sojová omáčka  
Škrobová moučka
Solamyl
 
Sůl  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na kostky, obalíme ve škrobové moučce, rozklepneme vajíčko, osolíme, zamícháme. Z vývaru, vína, sojové omáčky, cukru umícháme zálivku. Na rozpáleném oleji zprudka opečeme naložené maso, přidáme cibuli, feferonky, česnek a PŘEDEM namočené arašídy. Nakonec zalijeme zálivkou, provaříme, až je maso měkké.

Příloha: hranolky, rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Oheň na jazyku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web