Autor:

Oheň na jazyku

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Arašídy 1 hrst
Feferonka 30 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Vejce 1 ks
Bílé víno 1/2 dl
Vývar  
Cukr 1 lžička
Sojová omáčka  
Škrobová moučka
Solamyl
 
Sůl  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na kostky, obalíme ve škrobové moučce, rozklepneme vajíčko, osolíme, zamícháme. Z vývaru, vína, sojové omáčky, cukru umícháme zálivku. Na rozpáleném oleji zprudka opečeme naložené maso, přidáme cibuli, feferonky, česnek a PŘEDEM namočené arašídy. Nakonec zalijeme zálivkou, provaříme, až je maso měkké.

Příloha: hranolky, rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Oheň na jazyku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web