Autor:

Odpalované těsto (věnečky, banánky, měchurky)

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 25
Ingredience
Hladká mouka 160 g
Vejce 4 ks
Máslo 100 g
Sůl 1 špetka
Mléko 260 ml
Prášek do pečiva 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

1. Do mléka dáme tuk se špetkou soli a přivedeme k varu.

2. Do vařícího mléka přisypeme mouku, sundáme s ohně, zamícháme a opět za stálého míchání na plotnu. Aby se mouka propařila.

3. Když se těsto nelepí na okraje hrnce, je hotové.

4. Do částečně vychladlého těsta přidáme vejce a prášek do pečiva , to vše promixujeme.

5. Těsto je hotové. Tvarujeme do požadovaného tvaru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: Odpalované těsto (věnečky, banánky, měchurky)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web