Obložený biftek

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hořčice plnotučná
    • cibule
    • uzeniny
    • anglická slanina
    • alobal
    • máslo
    • vepřová kýta nebo kotleta
    • nakládané okurky na plátky
    • uzený sýr plátky
    • paprika kapie

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vymažeme prostředek alobalu. Naklepaný plátek položíme na alobal, osolíme, potřeme hořčicí, poklademe cibulí, na ni plátky uzeniny, potřeme trochou hořčice, dále poklademe anglickou slaninou, plátky okurek, plátky sýra, dovršíme paprikou pokrájenou na širší nudle, dáme tolik, aby se zakryl povrch sýra.
2
Nelepí se tolik na alobal. Zabalíme a dáme do vyhřáté trouby.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Roman
    Roman |

    12. 1. 2008 12:25

    To by me taky zajimalo ted jsem to hodil do trouby a ani nevim na kolik :D a jak dlouho

  • VERCA
    VERCA |

    26. 10. 2006 18:34

    jak dlouho pečeme a na jakou teplotu