Autor:

Nudličky pana hraběte

Obtížné
Porce: 4
Ingredience
Játra
drůbeží
400 g
Kuřecí maso 400 g
Olivy  
Koření  
Kapie  
Cibule
Špek 50 g
Olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Grilovací koření  
Sojová omáčka  
Worcestrová omáčka  
Chilli  
Červené víno 2 dl
Vývar  
Česnek
Voda  hrnek
Solamyl (bramborový škrob)  lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Cibuli nakrájíme na půlkolečka osmáhneme, k tomu přidáme kuřecí maso nakrájené na nudličky, dáme na rozpáleny tuk, přidáme nakrájený špek, koření a chvíli dusíme. Na druhé pánvi osmáhneme na kosičky nakrájená játra, přidáme koření a dusíme. Ke kuřecímu masu přidáme sterilovanou kapii, česnek, sojovou omáčku a worcesterovou omáčku, chilli a podlijeme červeným vínem, chvíli dusíme. Ke konci přidáme hotové játra, olivy a pórek, zalijeme solamylem rozmíchaným s vodou. Chvíli povaříme. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Nudličky pana hraběte

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web