Autor:

Norský dresing na zeleninové saláty

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Majonéza 100 ml
Bílý jogurt
množství majonézy a jogurtu lze měnit podle individuální potřeby každého
150 ml
Lák z okurek
nebo z červených kapií, možno i z feferonek
 
Sůl  
Pepř mletý  
Pomerančová šťáva  
Česnek
dle chuti každého a tabasco
 

Postup přípravy:

Dresing se dá uchovat v lednici delší dobu, nejlepší je druhý den, kdy se česnek uleží. Je možné dát pouze jogurt, nebo jen majonézu, ale já mám odzkoušeno půl na půl. Všechny ingredience promícháme a dáme do lednice.
Tímto dresingem poléváme různé saláty např: směs - (čínské zelí, ledový salát, ředkvička, masité papriky, olivy, rajská jablíčka).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Norský dresing na zeleninové saláty

Komentáře

  1. Stefka   19.06.2013 | 15:44 | reagovat |

    jů je to překvapivě dobrý a hrozně jednoduchý, díky ;-)

  2. Vilemina   18.06.2008 | 14:55 | reagovat |

    kolik toho láku?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web