Autor:

Norský dresing na zeleninové saláty

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Majonéza 100 ml
Bílý jogurt
množství majonézy a jogurtu lze měnit podle individuální potřeby každého
150 ml
Lák z okurek
nebo z červených kapií, možno i z feferonek
 
Sůl  
Pepř mletý  
Pomerančová šťáva  
Česnek
dle chuti každého a tabasco
 

Postup přípravy:

Dresing se dá uchovat v lednici delší dobu, nejlepší je druhý den, kdy se česnek uleží. Je možné dát pouze jogurt, nebo jen majonézu, ale já mám odzkoušeno půl na půl. Všechny ingredience promícháme a dáme do lednice.
Tímto dresingem poléváme různé saláty např: směs - (čínské zelí, ledový salát, ředkvička, masité papriky, olivy, rajská jablíčka).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Norský dresing na zeleninové saláty

Komentáře

  1. Stefka   19.06.2013 | 15:44 | reagovat |

    jů je to překvapivě dobrý a hrozně jednoduchý, díky ;-)

  2. Vilemina   18.06.2008 | 14:55 | reagovat |

    kolik toho láku?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web