Autor:

Norský dresing na zeleninové saláty

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Majonéza 100 ml
Bílý jogurt
množství majonézy a jogurtu lze měnit podle individuální potřeby každého
150 ml
Lák z okurek
nebo z červených kapií, možno i z feferonek
 
Sůl  
Pepř mletý  
Pomerančová šťáva  
Česnek
dle chuti každého a tabasco
 

Postup přípravy:

Dresing se dá uchovat v lednici delší dobu, nejlepší je druhý den, kdy se česnek uleží. Je možné dát pouze jogurt, nebo jen majonézu, ale já mám odzkoušeno půl na půl. Všechny ingredience promícháme a dáme do lednice.
Tímto dresingem poléváme různé saláty např: směs - (čínské zelí, ledový salát, ředkvička, masité papriky, olivy, rajská jablíčka).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Norský dresing na zeleninové saláty

Komentáře

  1. Stefka   19.06.2013 | 15:44 | reagovat | závadný

    jů je to překvapivě dobrý a hrozně jednoduchý, díky ;-)

  2. Vilemina   18.06.2008 | 14:55 | reagovat | závadný

    kolik toho láku?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web