Norský dresing na zeleninové saláty

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
15 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      ml majonéza
    • 150
      ml bílý jogurt množství majonézy a jogurtu lze měnit podle individuální potřeby každého
    • lák z okurek nebo z červených kapií, možno i z feferonek
    • sůl
    • pepř mletý
    • pomerančová šťáva
    • česnek dle chuti každého a tabasco

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dresing se dá uchovat v lednici delší dobu, nejlepší je druhý den, kdy se česnek uleží. Je možné dát pouze jogurt, nebo jen majonézu, ale já mám odzkoušeno půl na půl. Všechny ingredience promícháme a dáme do lednice.
2
Tímto dresingem poléváme různé saláty např: směs - (čínské zelí, ledový salát, ředkvička, masité papriky, olivy, rajská jablíčka).

Komentáře k receptu

  • Stefka
    Stefka |

    19. 6. 2013 15:44

    jů je to překvapivě dobrý a hrozně jednoduchý, díky ;-)

  • Vilemina
    Vilemina |

    18. 6. 2008 14:55

    kolik toho láku?